WIE BEN IK?

Mijn naam is Nikki , Een spontane, representatieve en creatieve levensgenieter.

Sinds 2010 werk ik in de massagebranche. Na een aantal massage trainingen in binnen en buitenland werd ik geïnspireerd en besloot ik de massage opleiding voor professioneel masseuse te gaan volgen om mijn kennis te verbreden en zal mij altijd blijven ontwikkelen.

Tijdens mijn sessies zal ik een mix van oosterse en westerse massagetechnieken gebruiken, zoals van de: Ayurvedische Massage, Voetreflex, Zweedse massage, Hotstone massage, Aroma therapie, Tantrische Rituelen.

Met mensen in contact staan en de helende kracht van een massage te laten ervaren en het creëren van totale ontspanning in hun eigen lijf, geeft mij een goed gevoel. Het geeft een geweldig inzicht in het belang van de menselijke aanraking en sensualiteit.

Een goede sensuele/tantra massage is een prachtige manier om te ontspannen van de hedendaagse stress en maakt spanningen los, zowel emotionele en lichamelijke spanning. Het is spannend en volkomen bevrijdend.

U welzijn van uw lichamelijke en geestelijke toestand zal worden verbeterd d.m.v. de kracht van de aanraking en door uw energiestroom.